Hata omklädningsrum!

Det blev riktigt lyckat igår..kvällen var kul och inget pinsamt hände mig =) Hade hand om ett fyrmanna bord. De som satt där var jätte trevliga =) 100 kr i dricks=)

Påvägen hem fick jag reda på att vi ska äntligen ska åka till våran mysiga stuga i fjällbacka. Familjen åkte idag men jag och syrran shoppade idag och ska åka i morgon förmiddag istället. Hoppas verkligen vi får en fin vecka där. Jag ska be till vädergudarna om fint väder haha =)

Åkte till överby för att hitta shorts men men som vanligt hittar man aldrig det man letar efter =( alla var för små eller fel färg. Hatar de jävla omklädningsrummen, man ser varje missnöje=(
HIttad  i ella fall ett par vita skor och en jätte fin klänning=)


KRAM PÅ ER ALLA  

Det är svårt

Jag tycker det är svårt att skriva blogg. Man vill få ut sig allt som hänt, hur  jag än gör så blir mina texter huller om buller. Sakerna som händer får ingen flytande ordning, så det blir roligt att läsa. Hur gör du sofia? Det är svårt att få det intressant när det inte händer så mycket intressant i äns liv. Idag t.ex vad har hänt idag som jag kan skriva om, gissa , absolut ingenting. Gick upp vid tio och har sedan dess legat och jäst i soffan, Kul liv eller vad tycker ni. Jag tycker man ska försöka göra någonting varje dag. Tänker ibland att nu har det gått än dag i mitt liv utan att jag uträttat något. Ska det vara så, man lever bara en gång.

Det två senaste dagarna har jag tillbringat på kolmården. En riktig häftig djurpark. Tycker gorillorna är så coola, de är så lika oss så man nästan inte kan hålla sig för skratt när man står där på andra sidan glaset och tittar. Undrar ibland om djuren verkligen mår bra där innanför? Jag vet ju att det tas om hand jättebera av personalen, men det är att vara instängd jag tänker på.

Den största höjdpunkten under de två dagarna var att se på delfinshowen, jag älskar dessa fantastiska däggdjur. Har alltid gjort det. Det är vackra och så söta. Det är kul att se när delfinskötarna visar upp det som de lärt djuren. Showen var så mäcktig att en och annan tår rullade ner för min kind. Måste simma med delfiner någongång  i mitt liv, min högsta dröm.

Om några timmar ska jag ta tåget till vargön igen, ska jobba ikvälll och i morgon kväll. Efter det har jag inget shema, undra när jag jobbar nästa gång. Just nu bävar jag för att åka iväg, men  när jag väl kommit dit är det jättekul. Men den största anledingen till att jag bävar för det är ångesten över att göra fel. Man har ett stort ansvar över att allt ska bli rätt med penharna. Innan man lämnar jobbert måste man räkna kassanoch räkna så allt stämmer med det man själv tagit betalt för. SVettas och skakar varje gång jag gör det. Hatar om det skulle bli fel. Man vill inte vara skyldig till något fel. Som tur är har det stämt hittils, hoppas det gör det ikväll.

Önska mig lycka til =)  

Vad var det jag sa!

Det blev precis som jag skrev i i mitt första inlägg, jag hinner och orkar inte skriva i bloggen. Typ två månader sedan jag skrev något =(. Måste bli bättre. Det är så skönt att bara sätta sin dag på prent, inte för det är så kul för andra att läsa, men det är lättare att ta tag i nästa dag om man har raderat den förgående..heheh. Jag fattar inte att alla har så mycket att skriva, typ en sida varje dag, vissa har ett liv att berätta om, i mitt liv händer inte så mycket.

Praktiken på ronnum var jättekul, som tur var har jag varit där hela sommaren också, =) har jobbat jättemycket det senaste. Kommer inte ihåg när jag hade en ledig helg sist. Dennna veckan får jag ta igen mig jobbar bara idag sen är jag ledig resten av veckan. Så skönt.

Nästa vecka ska vi åka till kolmården =) längtar verkligen, jag var typ 8 år eller nått när vi var där sist så det ska bli jättekul. KOmmer inte ihåg alls mycket.

Klockan 13.46 går tåget till vargön och det ska jag med. Jobbar kväll själv idag. Det bor två filteam på ronnum ett ryskt och ett svenskt. Ibalnd så hatar jag dem, det tror att det är så mycket bättre än alla andra. Spec ryssarna, de bryr sig inte, ingen respekt. Så himla skönt att de åker hem på fredag, sista gången jag ser dem idag.

Gud vad länge sedan det var vi sågs sofia, saknar dig. Vad sägs om sön? Läste din blogg förresten såg att du köpt en jätte söt almanacka =) vill också ha  en sådan.

KRAM KRAM 

RSS 2.0