Spanien

Nu är vi tillbaka till skolan igen efter ett par veckor i Härliga Thailand.

Sola bada snorkla och hade det hur bra som helst. Vi bodde på en paradisö, en egen strand restaurang och pool. Eftersom det var i slutet av sesongen hittar inte gästerna hit. Det var skönt men det blev lite långsamt. Men det ordande vi med en mopedtur kul var det att köra moped i djungeln, dessutom gick den i nästan 100 km/h=) Gjorde en liten vurpa men klarade mig undan med några skrapsår!

I slutet av semstern bar det av till en av de bästa snorklings ställena i Thailand, Similian öarna. Här var det fantastiskt klarblått vatten. Som vanligt i Thailand känns det som man simmar i ett akvarium=) Hit måste jag tillbaka. Vissa i familjen fick även se en jättestor sköldpadda.

En vecka i skolan och flera arbeten på en gång. Han inte vänja sig för en alla läxor kom på en gång. Men hinner  även inte få vara hemma. Imorgon bär det nämligen av till Spanien för att hälsa på den spanska klassen som besökte oss i höstas. Det ska bli kul, vi är första helgen i huvudstaden Madrid=) Senare bär det av 2 timmar norrut mot Soria där de kommer ifrån. Jag ska bo hos en kille som heter Miguel. När han var här sa han inte så mycket och när han väl försökte var det svårt att förstå vad han sa. Inte jättebra engelskt uttal. Men hoppas han har blivit bättre. Annars får han säga det sakta på spanska och så var jag försöka förstå lite av det. En del kan man ändå=)

Sofia vi måste träffas snart. Saknar min lilla ängel=) Jag vet att det mest är mitt fel. Borta så mycket. Men vi dör ju inte imorgon så vi får planera ngn tjejkväl med film och massa godis. SNARAST!!!!! massa KRAMAR


puss o kram

RSS 2.0