Längtan

 sawadi - hello - hej

Ännu en skoldag har passerat. Jösses vad det går fort. Är det bra eller dåligt? En ganska svår fråga enligt mig. När man längtar till nått vill man att tiden bara ska rusa fram men om det är precis tvärtom att man inte vill att just den datumen ska komma, då ska tiden gå så sakta så möjligt.  För mig vill jag just nu att tiden ska gå så fort så möjligt. Längtar att komma ut i verkligheten och jobba. Det känns inte som jag lever i en verklighet. Snarare en mellan tid innan allt börjar.

I påsk drar hela familjen till härliga Thailand för femte gången. Så härligt, älskar det landet. Alla är så ärligt vänliga och hjälpsamma. Bonusen är ju det varma klimatet och den så underbara maten. Vilka superlativ jag använder men men landet är ju värt det. Om du inte varit där ännu åk dit. Jag lovar det är värt varända tusenlapp.

Imorgon startar en ny skoldag. Vi ska ha en friluftsdag hela dagen. Syftet är naturkunskap. Vi ska studara djur och växter i havet. Vad kul det låter, tycker ni inte det. Tyvärr ser det inte så bra ut på väderfonten. Vädret menar att det ska bli ihållande regn.

Ni får om ett dygn reda på hur dagen gick. KRAMIZAR

Måndag

Många tycker att den västa dagen i veckan är just måndagar. Jag undrar varför? En ny vecka startar något som händer. Skolan är i gång. Mycket bättre än att bara ligga i soffan.

Idag var vi i Stenungsund hela dagen. Nästa vecka ska vi vara funktionärer på Dragkamps VM i stenungsund. Idag fick vi testa på själva sporten. Jag tyckte det var kul =) TYcker synd om alla finklädda tjejer i klassen som inte brydde sig, bara stog där och ville inte testa. För det är ju så farligt med lite smuts. Vi var FYRA st. som hade mjukisar, resten var uppklädda till öronen. Varför detta nu då? Jo för att vi skulle besöka stenungsbaden efterår. Äta och få en liten rundtur. Det ska nämligen bo några gäster dår under Vm veckan, så lite förståelse för dem hade jag. Vi fick reda  på hur det skulle gå till där. Vissa av oss ska vara värdar där.

När vi kom dit fick vi äta lunch i deras fina restaurang. Snacka om att det var bättre än skolmaten. Inte nog med det, De var efterrätt, Glass, vit choklad mousse, fruktsallad  m.m MUMS MUMS =) =)

I morgon är det vanlig skoldag =)

PUSSAR PÅ ER


PUST =(

OJOJOJ!

Nu var det länge sedan jag skrev igen. Fast det händer inte så mycket i mitt liv, så jag tror att mitt en gång i månaden skrivning passar mig ganska bra.

Skolan har ju börjat för det flesta och en av dem är jag. Kände att det skulle bli kul att komma igång igen. Har saknat mina klasskamrater så oerhört mycket. Haft så fullt upp hela sommaren så vi har inte hunnits träffas. Allt man planerade inför sommaren bara gick i kras. Det känns som jag nästan inte haft lov, bara jobb o jobb. Självklart är det viktigt att lära sig och den stora bonusen är ju alla pengar som fyller kontot inför höst shoppingen. Känner att jag behöver lite nya höstkläder för att jag ska kara mig igenom ännu en höst.

VI har bytt klasser nu inför tvåan. Vi valde inriktning innan sommaren och har nu delats in efter det. Alla mina kära vänner har ju valt hotell, och jag turism, så man kommer sitta där själv i klassrummet. Stolen bredvid ekar tomt. Man känner sig så ensam och alla tittar på en. BLÄ  HATAR ATT VARA SÅ JÄVLA BLYG OCH OBETYDLIG. Syns inte, finns inte.

Fattar inte varför jag tror att jag kan bli reseledare. DÅ måste man vara social, vilja synas och defenetift höras bland alla tjattrande turister. Jag vill så gärna bli någon sån person. Men det är så svårt. NI fattar inte.

Herregud vad hon klagar och försöker få andra att tycka synd om henne tänker många. Det är säkert så till en liten del. Men för mig är det mitt liv just nu.

Självklart kan jag träffa mina såkallade kompisar under rasterna. Men vet inte vad jag står hos dem . Det känns ibland som jag är det femte hjulet..

Det senaste två veckorna har i alla fall varit roliga och soliga i högsta grad. Besökte nämligen södra spanien=) Det finns väll inte så mycket mer att säga att vi badade solade och bara njöt av värmen. Maten var väll inget att hurra för, men den funkade. Jag trivs verkligen utomlands. DÅ är man bara en turist. Man har ingen stämpel. Vill flytta utomlands ett tag och bara börja om. När man tillslut fått en stämpel där som man får var man än flyttar så är det bara att röra på sig igen.  

HOPPAS DET HAR HÄNT NÅGOT KUL NÄSTA MÅNAD DÅ JAG SKRIVER IGEN!!

PUSSAR

RSS 2.0