GLAD :)

Grästorp - 30/4-o8

Idag har varit en jättebra dag...Igår kom en kompis till min lägenhet och berättade att fritidskortet gäller dygnet runt på ons,tor och fredag och hela helgen förstårs.. Jag blev så glad så jag skolkade hela dagen och åkte hem kl 11 så gött.

Om hon inte sagt något hade jag stannat till efter fyra och inte varit hemma för en vid sex nu var jag hemma halv tre.

Jag brukar inte vara en sådan som skolkar. Jag är precis tvärtom alltid i skolan...en riktig pluggis helt enkelt. Men idag orkade jag bara inte. Jag visste att det inte var en så viktig dag....jag brukar känna mig lite skyldig i fall jag skolkar men för en gång skull gjorde jag inte det.

Asså det tar så lång tid att åka kollektivt från lägenheten på tjörn och hem...Ca.tre timmar så jobbigt när man tänker på att det tar en timme med bil. ..Vi åkte till gbg och sen tåg där ifrån...När vi satt på tåget som skulle ta oss till trollhättan, innan det skulle gå blev vi så nervösa. Tänk om inte fritidskortet gällde på det tåget, det skulle ju ända till oslo sen...Vi gjorde värsta manuset om hur vi skulle övertala konduktören att inte behöva betala. Min kompis var så himla nervös det var jätte kul... fick värsta skrattanfallet..Men förvånastvärt nog så gällde kortet..hahah Vi hade verkligen jagat upp varandra för ingenting.. hahah

Nu ska jag gå ut och äta  på restaurang...ha det bäst ♥

En tänkare...

Jag har länge tyckt att blogg varit lite konstigt. Varför vill andra läsa vad man gör varje dag. Är det intressant?
 
Efter att ha läst Humanistensofia.blogg.se blogg så har jag helt ändrat åsikt. Jag lovar er att jag kommer säkert vara en lat bloggare. Att skriva varje dag kommer jag inte hinna eller orka. Men det är gött att bara skriva ut sina tankar. Inte ha så mycket att bära på. Jag är verkligen en tänkare. Är det bra eller dåligt?
 
Ni får gärna kommentera min blogg. Påpeka gärna om jag gör för mycket stavfel. Så ska jag bättra mig. Jag brukar alltid slarva. Ok det var en undanflykt. Jag är uppriktit sagt så J*vla kass på att stava.

Ha det bäst...Nu ska jag kolla på DESPERET HOUSWIVES...det finns inget bättre:) 

PUSSAR

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0