Lov

Denna härliga vecka har precis börjat, hade inget planerat inför lovet men helt plötsligt så hade jag inte en dag ledig.
 Var i Lidköping idag med Sandris, så kul att träffas. Det var länge sedan. Vi har varit vänner sen 2.an eller något. Men när gymnasiet börja gled vi ifrån varandra =( Man hinner inte träffas, nu gjorde vi äntligen det. Hade mycket att prata om. Nu får det inte dröja lika länge till nästa gång.

En bra dag i lidköping, ÄLSKAR denna mysiga stad. Mycket bättre att gå runt där och shoppa än på något stort center. Dessutom hitta jag massa kul =) härligt när det händer. Ångrar inte ett enda köp.

Imorgon kommer äntligen mamma och pappa hem. De har varit i Italien i en hel vecka. Kommer krama sönder dem i morgon. VI får städa och bjuda på lunch, mys mys.

I vår väntar 6 veckors praktik. Jag börjar få panik. Ingenaning var jag vill vara någonstans. Jag har sagt Stockholm. Men nu har jag fått reda på att det är nästan ingen som vill åka dit. Jag vill inte var ensam i Stockholm i 6 veckor. Det klarar jag inte. Om jag är i göteborg kan jag ju bo hemma men jag vill komma bort också när man har chansen, varför inte ta den. Jag hoppas verkligen att det är någon mer än jag som vill till huvudstaden.

Hoppas det reder ut sig =)

KRAM KRAM

Spanjorerna

I fredags kom dem. Vi åkte till flygplatsen och var där vid 20.00. Alla stod tätt ihop och var sjukt nervösa. Planet skulle landa 20.05, vi stod och tittade på svängdörrarna där de skulle komma ut. 20.35 kom 25 bleka, ganska små spanjorer ut genom görrna. Det måste sett ganska roligt ut. En klump med svenskar och en annan med spanjorer haha =)

Våra killar hette Miguel och Joaqiun. Alla var spända och nervösa så bilresan hem var tyst. Förstår att de hade mycket att ta in. Stannade på mc, där var det jag som ställde frågor.

På lördagen besökte vi älgmuseet, det har fortfarande inte sagt så mycket. men jag tror att de tyckte det var ganska intressant. PÅ kvällen jobbade jag. Skönt att få lite privatliv.

Söndagen bestod av bowling och fika hos farmor.

Måndag började skolan. Jag och Carro välkomnade dem till skolan och berätttade om den. Sen hade vi våran redovisning om sverige. Det gick bra och var kul. Vi dansade till mamma mia. Jag var Annefrid =) Deras redovisning var ganska tråkig. En massa historia på dålig engelska =( SNARK

Nästa dag for hela gruppen, ca 80 personer, till klädesholmen, där var det Akteviteter av många slag b.la skridskoåkning, Jag är inte bra på det. Men bättre än många av spanjorena. 

Onsdag bar det av till Göteborg där besökte vi Universeum och Nordstan. Ganska kul att bli guidad på universeum. Lärde mig mycket =) 

Torsdag var vi i skolan, Lärde spanjorena lite svenska samt lite engelska för alla.

Fredag var avslutning, dans sång och ett fint bildspel, jag hade fastnat på många bilder, varför vet jag inte haha

Nu är det helg. Bara några få dagar kvar tills det lämnar sverige. Det har väll varit lite kul. Men ¨många jobbiga stunder. De säger knappt något och man måste hitta på något hela tiden. Förut ville jag till spanien, men nu är jag osäker. Vet inte vad jag vill göra. Men har några månader på mig att bestämma mig.

KRAMIZAR

RSS 2.0