JUL JUL STRÅLANDE JUL





BARA EN  DAG KVAR I SKOLAN

Längtar till skolan tar slut och julen kan börja på riktigt 
SNART BÖRJAR JULEN PÅ RIKTIGT=)♥

JULIGT


Varje jul bakar man och gör julgodis med familjen. Det är alltid lika mysigt. Ska fortsätta så länge så möjligt=)



mys mys




mys mys



OBS, Inte mina bilder

GOD JUL

JUL

Det är så mysigt med jul, inte bara jul utan hela December=) Tända ljus på mörka kvällar, spändera tid med famiöjen och unna sig en masa gått. December är verkligen inte en tid då man ska banta. Så mycket goda saker runt om överallt. God mat och massa massa godis. Detta ¨ret har jag verkligen längtat. Förra året tillbringade vi i Thailand, självklart var det en upplevelse och minne för livet. Det är ju alltid härligt att åka uromlands vem vill inte det. Men man vill ju fira jul på riktigt med allt som hör till med, pyntning, baka lussekatter och pepparkakor och sen göra godis, mums=)

Jag tror inte jag vill åka bort på jul igen i sådan fall efter. I år åker vi t.ex till Kanarieöarna på nyår, då alla "normala" tonåringear festar och dricker sig stup fulla. Jag är 17 år och aldrig äns vait i närheten av den traditionen, nu uppfattas jag väll som ganska konstig. Tycker inte att jag är tråkig, gilllar bara att vara med familj och vänner på ett lugnare sätt. På kanarieöarna hoppas jag att det blir lite festande med systern på plaja del ingles, party stället på ön=) Inte kollar de väll legg där, bara mamma somm måste ge mig tillåtelse men det är ju ändå semester.

Nu är skolan snart slut, bara nästan 2 veckor kvar. Längar jättemycket har börjat bli rejält skoltrött. Men det är ju bara tre veckor lov, vill och skulle behöva längre. NÄr lovet börjar tar tyskan slut, äntligen! Har traglat detta språk i mer än FEM år och har inte lärt mig mycket, på de åren borde jag ju kunna grunderna ganska bra. Men har inte haft så tur på lärarfronten. Det kommer vara en stor lättnad när jag inte behöver fokusera på det språket längre.

Idag har vi julbakat. Så mysigt att stå hela familjen och forma pepparkakor med julmysik som fyller huset. Käner på mig att det kommmer bli en bra jul=)


GOD JUL


RSS 2.0