Måndag

Många tycker att den västa dagen i veckan är just måndagar. Jag undrar varför? En ny vecka startar något som händer. Skolan är i gång. Mycket bättre än att bara ligga i soffan.

Idag var vi i Stenungsund hela dagen. Nästa vecka ska vi vara funktionärer på Dragkamps VM i stenungsund. Idag fick vi testa på själva sporten. Jag tyckte det var kul =) TYcker synd om alla finklädda tjejer i klassen som inte brydde sig, bara stog där och ville inte testa. För det är ju så farligt med lite smuts. Vi var FYRA st. som hade mjukisar, resten var uppklädda till öronen. Varför detta nu då? Jo för att vi skulle besöka stenungsbaden efterår. Äta och få en liten rundtur. Det ska nämligen bo några gäster dår under Vm veckan, så lite förståelse för dem hade jag. Vi fick reda  på hur det skulle gå till där. Vissa av oss ska vara värdar där.

När vi kom dit fick vi äta lunch i deras fina restaurang. Snacka om att det var bättre än skolmaten. Inte nog med det, De var efterrätt, Glass, vit choklad mousse, fruktsallad  m.m MUMS MUMS =) =)

I morgon är det vanlig skoldag =)

PUSSAR PÅ ER


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0